Varaudu hyviin hetkiin

Vinkkejä jalkojenhoitoon, ihonhoitoon ja hyvinvointiin

Blogi

Turvehoidot

18.6.2018

TURVEHOIDOT Kävimme aviomieheni Christianin kanssa Ähtärissä Lehtopeat-turvehoitajakoulutuksen kesäkuun alussa. Kärsin itse kroonisesta pääkivusta ja selkävaivoista ja olen löytänyt turvehoidoista luonnonmukaisen avun ongelmiini... Lue lisää »

Hikoilevat jalat

20.5.2018

Kesä on tullut ja moni kärsii entistä enemmän kiusallisesta vaivasta eli jalkojen hikoilusta. Hikoilu on sosiaalinen ongelma, mutta tekee myös fyysisiä muutoksia jalkojen iholle. Lukemalla tämän postauksen saat vinkkejä jalkojen hikoilun ja... Lue lisää »

Kynsisieni

23.4.2018

Kynsisieni Yksi yleisimmistä ongelmista, mitä kohtaan työssäni päivittäin, on kynsisieni. Kynsisieni on yleinen vaiva, joka esiintyy noin 10% suomalaisista, yli 60-vuotiailla määrä nousee jo noin 30 %:iin. Kynsisieni kehittyy hitaasti... Lue lisää »

Syylä

9.4.2018

Syylä Syylä on papilloomaviruksen (HPV) aiheuttama hyvälaatuinen ihokasvain. Syylä esiintyy useimmiten jalkaterän tai käsien alueella. Syyliä aiheuttavia papilloomaviruksia tunnetaan noin 100 erilaista. Viruksen itämisaika on 2-6kk, joten... Lue lisää »

Miksi jalkahoitoon?

9.4.2018

Miksi jalkahoitoon? Minulla on missio saada jalkojenhoito ihmisille yhtä automaattiseksi toiminnoksi kuin päivittäinen syöminen. Lähes jokainen ihminen viettää suurimman osan valveillaoloajastaan jalkojensa päällä. Taloja rakentaessa... Lue lisää »

« Edellinen 1 2 Seuraava »