TERVEYDENHOIDOLLINEN JALKOJENHOITO

Tarjoan terveydenhoidollista jalkojenhoitoa sekä erilaisia hemmotteluhoitoja ja täsmähoitoja jalkojen hyvinvointiin.

Otan asiakkaita vastaan kotihoitolassa Seinäjoen Ylistaron Halkosaaressa osoitteessa Isokaari 18.

Käyntejä myös hoiva- ja palvelukoteihin 40- 65€/asiakas. Hinta määräytyy asiakkaan tarpeen ja asiakasmäärän mukaisesti. 

Klassinen jalkahoito

Klassiseen jalkahoitoon kuuluu jalkakylpy, jalkaterän kuorinta, kynsinauhojen ja kynsien hoito, kovettuminen ja känsien poisto, jalkahieronta sekä kotihoito-ohjeet. Tarvittaessa sienikynnen hoito.

Sopii erityisesti tukemaan jalkaterveyttä, suosittu hoito myös miehille.

Ensimmäiselle hoitokerralle varaa pitkä klassinen jalkahoito.

Lyhyt hoito 60min / 56€

Pitkä hoito 90min / 69€

Kaunistava jalkahoito

Kaunistavaan jalkahoitoon kuuluu aromaattinen jalkakylpy, jalkaterän kuorinta, kynsien ja kynsinauhojen hoito, kynsien lakkaus ja kevyt hieronta. Pitkä hoito sisältää pidemmän rentouttavan hieronnan.

Normaali lakkaus, kynsilakka kuuluu hoidon hintaan. Voit myös valita halutessasi kestävän geelilakkauksen 27€ lisähintaan.

Kosmeettinen hoito, suosittu myös nuoremmille naisille.

Pitkä hoito 90min / 74€

Varpaankynsien geelilakkaus ja Footlogix pikajalkahoito

Jalkakylpy, jalkaterän kuorinta, kynsien sekä kynsinauhojen kevyt siistiminen, kovettumien raspaus, geelilakkaus ja voide.

75min / 65€

Hemmotteleva jalkahoito

Hemmotteleva jalkahoito sisältää aromaattisen jalkakylvyn, jalkaterien kuorinnan, kynsien ja ihon hoidon, kynsien lakkaamisen, rentouttavan hieronnan sekä kosteuttavan naamion ja parafiinihoidon jaloille.

Pitkä hemmotteluhoito, joka on suosittu lahjaksi. Sopii henkilölle, joka haluaa hetken itselleen arjen kiireen keskellä.

HUOM! Hemmottelevassa jalkahoidossa ei korjata ihon tai kynsien vaikeita ongelmia. Jalkahoitaja tekee aina hoidontarpeen arvioinnin ja kertoo sinulle, jos jalkasi vaativat erityistä hoitoa. 

Pitkä hoito 120min / 82€

Diabeetikon jalkahoito

Sisältää säännölliset tuntotestaukset, jalkojen pulssien tutkimisen, jalkakylvyn, jalkaterän kuorinnan, kynsien ja ihon hoidon, kevyen jalkahieronnan ja jalkavoiteen.

Hoidossa käytetään vain diabeetikon jaloille sopivia tuotteita.

60min / 56 €

Sisäänkasvaneen kynnen oikaisuhoito

Sisältää jalkakylvyn, jalkaterien ihon kuorinnan, kynsien ja ihon hoidon, sisäänkasvaneen kynnen oikaisun Podofix-aktiiviliuskalla tai mekaanisesti leikkureilla ja capoline-nauhalla. Sisältää yhden Podofix-liuskan, toinen liuska + 30€. Kevyt hieronta ja jalkavoide.  Kotihoito-ohjeet ja mahdolliset tarvikkeet.

75min / 65€

Syylänpoisto + klassinen jalkahoito

Footlogix jalkakylpy, jalkaterän kuorinta, kynsinauhojen ja kynsien hoito, kovettuminen ja känsien poisto, jalkahieronta sekä kotihoito-ohjeet. Tarvittaessa sienikynnen hoito. Pintapuudute ja syylänpoisto koagulointimenetelmällä.

90min / 90€

Silikoniortoosit

esim. vaivaisenluun oikaisija, varpaanerottaja, vasaravarpaan oikaisija alkaen 30 € 

VAIN LISÄPALVELUNA JALKAHOIDON YHTEYDESSÄ

Magnesium jalkahoito

Sisältää magnesiumkylvyn, kynsien sekä ihon hoidon, lihaksia rentouttavan ja lihaskireyttä helpottavan hieronnan magnesiumvoiteella. Hoito viimeistellään lihaksia rentouttavalla magnesiumsuihkeella.

Hoito toteutetaan Nordic Healthin ja Cosmopharman tuotteilla, jotka ovat 100% luonnollisia ja lisäaineettomia.

Hoito sopii henkilöille, joilla on jaloissa lihaskireyttä tai jotka kärsivät toistuvista jalkakrampeista/suonenvedoista ja joiden jalat turpoavat herkästi. Suosittu rentoutushoito myös miehille.

Hoidon tehostamiseksi suosittelemme magnesiumtuotteita kotikäyttöön.

Pitkä hoito 90min / 79€

Lämmittävä jalkahoito

Sisältää lämmittävän jalkakylvyn, kynsien sekä ihon hoidon, pitkän jalkojen verenkiertoa vilkastuttavan hieronnan lämmittävällä voiteella sekä lämmittävän parafiinihoidon. 

Hoito sopii erinomaisesti henkilöille, joilla on ongelmia ääreisverenkierron kanssa sekä jalat tuntuvat usein viileiltä ja palelevilta. Erinomainen hoito syys- ja talviaikaan.

Hoidon yhteydessä saat myös helpot kotihoito-ohjeet paleleville ja kylmille jaloille.

Pitkä hoito 90min / 74€ HELMIKUUN 2019 LOPPUUN SAAKKA TARJOUSHINTA 65€

Vihreä tee DETOX jalkahoito

Sisältää puhdistavan Ion Spa Detox-jalkakylvyn, kynsien sekä ihon hoidon, virkistävän ja raikastavan vihreätee jalkahieronnan sekä hoitavan pikanaamion. IonSpa Detox -hoito menetelmän avulla voidaan turvallisesti ja tehokkaasti poistaa kehosta lymfa- ja verenkiertoon irtoavia kuona-aineita ja palauttaa solujen tasapaino. Sähkövirta aktivoi kehon ja solujen toimintaa, siten tehostaen kuona-aineiden ja kipua tuottavien aineiden poistumista kehosta. Detox jalkakylpy lisää verenkiertoa erityisesti jalkapohjien ja alaraajojen alueella. Hoito parantaa myös happipitoisuutta kehossa, ravintoaineiden imeytymistä kehoon sekä ehkäisee sydän- ja verisuoniongelmia. Hoito toimii tehokkaimmin sarjahoitona. Yksi hoitokerta aktivoi kehon toimintoja muutaman päivän ajan. Useamman hoitokerran vaikutus on syvempi ja pitkäkestoisempi. Laitteen aktivoimapuhdistusprosessi jatkuu vielä 2-3 päivää kehossa. Sinä aikana kehosta poistuu kuonaa. Raikastaa ja virkistää koko kehoa tehokkaasti.

Pitkä hoito 90min/84€

Ota yhteyttä ja kysy lisää!