TERVEYDENHOIDOLLINEN JALKOJENHOITO

Tarjoan terveydenhoidollista jalkojenhoitoa sekä erilaisia hemmotteluhoitoja ja täsmähoitoja jalkojen hyvinvointiin.

Otan asiakkaita vastaan kotihoitolassa Seinäjoen Ylistaron Halkosaaressa osoitteessa Isokaari 18.

Käyntejä myös hoiva- ja palvelukoteihin 40- 65€/asiakas. Hinta määräytyy asiakkaan tarpeen ja asiakasmäärän mukaisesti. 

Klassinen jalkahoito

Klassiseen jalkahoitoon kuuluu jalkakylpy, jalkaterän kuorinta, kynsinauhojen ja kynsien hoito, kovettuminen ja känsien poisto, jalkahieronta sekä kotihoito-ohjeet. Tarvittaessa sienikynnen hoito.

Sopii erityisesti tukemaan jalkaterveyttä, suosittu hoito myös miehille.

Ensimmäiselle hoitokerralle varaa pitkä klassinen jalkahoito.

Lyhyt hoito 60min / 52€

Pitkä hoito 90min / 65€

Klassinen jalkahoito kotikäyntinä 65€ 50km säteellä osoitteesta Isokaari 18. Yli 50km matkoihin kotikäyntilisä 10€/alkava 10km. 

Footlogix pikajalkahoito

Pikajalkahoitoon kuuluu jalkakylpy, jalkaterän kuorinta, kovettumien raspaus ja kynsien siistiminen. Lopuksi kevyt hieronta ja rasvaus jalkaterän ja säären alueelle.

Pikahoito 45min / 40€

Kaunistava jalkahoito

Kaunistavaan jalkahoitoon kuuluu aromaattinen jalkakylpy, jalkaterän kuorinta, kynsien ja kynsinauhojen hoito, kynsien lakkaus ja kevyt hieronta. Pitkä hoito sisältää pidemmän rentouttavan hieronnan.

Normaali lakkaus, kynsilakka kuuluu hoidon hintaan. Voit myös valita halutessasi kestävän geelilakkauksen 27€ lisähintaan.

Kosmeettinen hoito, suosittu myös nuoremmille naisille.

Lyhyt hoito 60min / 56€

Pitkä hoito 90min / 74€

Varpaankynsien geelilakkaus ja Footlogix pikajalkahoito

Jalkakylpy, jalkaterän kuorinta, kynsien sekä kynsinauhojen kevyt siistiminen, kovettumien raspaus, geelilakkaus ja voide.

75min / 65€

Hemmotteleva jalkahoito

Hemmotteleva jalkahoito sisältää aromaattisen jalkakylvyn, jalkaterien kuorinnan, kynsien ja ihon hoidon, kynsien lakkaamisen, rentouttavan hieronnan sekä kosteuttavan naamion ja parafiinihoidon jaloille.

Pitkä hemmotteluhoito, joka on suosittu lahjaksi. Sopii henkilölle, joka haluaa hetken itselleen arjen kiireen keskellä.

HUOM! Hemmottelevassa jalkahoidossa ei korjata ihon tai kynsien vaikeita ongelmia. Jalkahoitaja tekee aina hoidontarpeen arvioinnin ja kertoo sinulle, jos jalkasi vaativat erityistä hoitoa. 

Pitkä hoito 90min / 79€

Diabeetikon jalkahoito

Sisältää säännölliset tuntotestaukset, jalkojen pulssien tutkimisen, jalkakylvyn, jalkaterän kuorinnan, kynsien ja ihon hoidon, kevyen jalkahieronnan ja jalkavoiteen.

Hoidossa käytetään vain diabeetikon jaloille sopivia tuotteita.

60min / 55 €

Sisäänkasvaneen kynnen oikaisuhoito

Sisältää jalkakylvyn, jalkaterien ihon kuorinnan, kynsien ja ihon hoidon, sisäänkasvaneen kynnen oikaisun Podofix-aktiiviliuskalla tai mekaanisesti leikkureilla ja capoline-nauhalla. Sisältää yhden Podofix-liuskan, toinen liuska + 30€Kevyt hieronta ja jalkavoide.  Kotihoito-ohjeet ja mahdolliset tarvikkeet.

75min / 65€

Syylänpoisto + klassinen jalkahoito

Footlogix jalkakylpy, jalkaterän kuorinta, kynsinauhojen ja kynsien hoito, kovettuminen ja känsien poisto, jalkahieronta sekä kotihoito-ohjeet. Tarvittaessa sienikynnen hoito. Pintapuudute ja syylänpoisto koagulointimenetelmällä.

90min / 90€

Silikoniortoosit

esim. vaivaisenluun oikaisija, varpaanerottaja, vasaravarpaan oikaisija alkaen 30 € 

VAIN LISÄPALVELUNA JALKAHOIDON YHTEYDESSÄ

Magnesium jalkahoito

Sisältää magnesiumkylvyn, kynsien sekä ihon hoidon, lihaksia rentouttavan ja lihaskireyttä helpottavan hieronnan magnesiumvoiteella. Hoito viimeistellään lihaksia rentouttavalla magnesiumsuihkeella.

Hoito toteutetaan Nordic Healthin ja Cosmopharman tuotteilla, jotka ovat 100% luonnollisia ja lisäaineettomia.

Hoito sopii henkilöille, joilla on jaloissa lihaskireyttä tai jotka kärsivät toistuvista jalkakrampeista/suonenvedoista ja joiden jalat turpoavat herkästi. Suosittu rentoutushoito myös miehille.

Hoidon tehostamiseksi suosittelemme magnesiumtuotteita kotikäyttöön.

Pitkä hoito 90min / 79€

Merimineraali jalkahoito

Sisältää merisuolakylvyn sekä merisuolakuorinnan jalkaterille, kynsien sekä ihon hoidon, rentouttavan hieronnan ja lopuksi hoito viimeistellään lämpimillä tai kylmillä merisuolahauteilla. Hikoileville jaloille käytetään hieronnassa Footlogix hikoilevien jalkojen vaahtovoidetta.

100% luonnonmineraalihoito joka tukee ihon toimintoja sekä vahvistaa ihoa.
Sopii henkilöille, jotka tarvitsevat apua kipuileviin jalkoihin, hikoileviin jalkoihin sekä joiden jalkoihin muodostuu herkästi ihorikkoja. Hoitoa suositellaan myös miehille.

Pitkä hoito 90 min / 79 €

Lämmittävä jalkahoito

Sisältää lämmittävän jalkakylvyn, kynsien sekä ihon hoidon, pitkän jalkojen verenkiertoa vilkastuttavan hieronnan lämmittävällä voiteella sekä lämmittävän parafiinihoidon. 

Hoito sopii erinomaisesti henkilöille, joilla on ongelmia ääreisverenkierron kanssa sekä jalat tuntuvat usein viileiltä ja palelevilta. Erinomainen hoito syys- ja talviaikaan.

Hoidon yhteydessä saat myös helpot kotihoito-ohjeet paleleville ja kylmille jaloille.

Pitkä hoito 90min / 74€ LOKA-MARRASKUUN TARJOUSHINTA 65€

DETOX jalkahoito

Sisältää puhdistavan Ion Spa Detox – jalkakylvyn, kynsien sekä ihon hoidon, virkistävän ja raikastavan vihreätee-jalkahieronnan sekä hoitavan vihreätee-pikanaamion.

Ion Spa Detox- menetelmän avulla voidaan turvallisesti ja tehokkaasti poistaa kehosta lymfa – ja verenkiertoon irtoavia kuona-aineita ja palauttaa solujen tasapainoa. Sähkövirta aktivoi kehon ja solujen toimintaa, tehostaen kuona- aineiden ja kipua tuottavien aineiden poistumista kehosta. Detox-jalkahoito lisää verenkiertoa erityisesti jalkapohjien ja alaraajojen alueella. Hoito parantaa happipitoisuutta kehossa ja tehostaa ravintoaineiden imeytymistä kehoon. Yksi hoitokerta aktivoi kehon toimintoja muutaman päivän ajan. Useamman hoitokerran vaikutus on syvempi ja pitkäkestoisempi. Tästä syystä hoitoa suositellaan sarjahoitona 2-6 päivän välein 5-10 kerran sarjana.

Pitkä hoito 60min / 64€

Lyhyt hoito (vain jalkakylpy) 40min 35€

5x sarjahoito 135€

10x sarjahoito 250€

Hoitoa ei suositella henkilöille:
·        joilla on sydäntahdistin, keinoelin tai muuta metallia elimistössä tai kehossa
·        joilla on syöpä
·        joilla on korkea verenpaine
·        jotka käyttävät immuunijärjestelmää hidastavia lääkkeitä
·        epilepsiaa sairastaville
·        raskaana oleville tai imettäville
·        alle 12- vuotiaille lapsille
·        jotka ovat juuri menossa leikkaukseen

Kotihoitotuotteita voi ostaa työhuoneelta Isokaari 18, 60560 Halkosaari. Kotikäynneillä pidän myös mukana pientä määrää myyntituotteita. Ota yhteyttä jos haluat, että varaan tietyn tuotteen juuri Sinulle.

Ota yhteyttä ja kysy lisää!