TERVEYDENHOIDOLLINEN JALKOJENHOITO

Tarjoan terveydenhoidollista jalkojenhoitoa koko Etelä-Pohjanmaan alueella. Otan asiakkaita vastaan kotihoitolassa Seinäjoen Ylistaron Halkosaaressa osoitteessa Isokaari 18.

Kaikki normaalihintaiset palveluni kotikäynteinä ilman kotikäyntilisää 50km säteellä kotihoitolastani (yli 50km matkoihin matkakorvaus 10e/alkava 10km) .

Kotikäyntipäivät perjantai, lauantai, sunnuntai.

Kotikäynneille tuon mukanani kaikki jalkojenhoitoon tarvittavat välineet ja tuotteet.

Jalkojen perushoitoon kuuluu ihon- ja kynsien kunnon tutkiminen, jalkakylpy, kynsien ja ihon hoito asiakkaan tarpeiden mukaisesti sekä kevyt hieronta ihotyypin mukaisella voiteella. 

Ensimmäisellä kerralla tutkin jalkojesi liikkuvuuden, pinta- ja syvätunnon sekä verenkierron. 

Diabeetikoille ja reumaatikoille teen tarvittavat testit 6kk välein. 

Luksusjalkahoidolla saat jalkojenhoidostasi entistä rentouttavamman. Luksusjalkahoitoon sisältyy perusjalkahoidon lisäksi ihon kuorinta, jalkanaamio ja pitempi voidehieronta.

Jalkahoidot ja -tuotteet saman katon alta

Valmistan asiakkailleni silikoniorteeseja korjaamaan ja suojaamaan jalkojen asentovirheitä. Valmistan vasaravarpaan oikaisijat, varpaiden erottajat, vaivaisenluun oikaisijat yms. yksilöllisesti käsityönä juuri Sinun tarpeisiisi.

Teen syylänpoistoja koagulointimenetelmällä, jossa syyläkudos poistetaan pienen sähkövirran avulla. Hoito on erittäin tehokas ja usein pysyviä tuloksia saadaan jo yhdellä hoitokerralla. Ennen hoitoa iho puudutetaan asianmukaisesti.

Sisäänkasvaneet kynnet oikaisen kivuttomalla ja nopealla Podofix-menetelmällä. Tässä menetelmässä kynteen asennetaan aktiiviliuska, joka ohjaa kynnen kasvamaan oikein. 

Vyöhyketerapeuttinen jalkahieronta on rentouttava ja miellyttävä lisä jalkahoitoon tai ihana hemmottelu erillisenä hoitonaan. Hieronta tehdään pääasiakssa jalkaterän alueelle; vaikutus tuntuu kuitenkin koko kehossa saaden aikaan ihanan rentoutuneen olon. Hoidon aikana käsitellään heijastepisteitä hierovin, sivelevin ja painelevin ottein joko käsin tai vyöhyketerapiapuikkoja apuna käyttäen. 

Tuotteina jalkojenhoidossa käytän saksalaista Peclavus-tuotesarjaa. Tuotesarjasta löytyy jokaiselle oikea jalkojenhoitotuote. Peclavus-jalkahoitotuotteet ovat valmistettu luonto- ja ympäristöystävällisellä valmistustavalla, eivätkä ne sisällä synteettisiä hajusteita tai väriaineita, kemiallisia aineita tai silikoniöljyjä geneettisesti muunneltuja ainesosia. Tuotteita ei ole testattu eläimillä.

Kotihoitotuotteita voi ostaa työhuoneelta Isokaari 18, 60560 Halkosaari. Kotikäynneillä pidän myös mukana pientä määrää myyntituotteita. Ota yhteyttä jos haluat, että varaan tietyn tuotteen juuri Sinulle.

Käyntejä myös hoiva- ja palvelukoteihin

Teen kaikki jalkojenhoidot myös diabeetikoille ja reumaatikoille, sekä muille erityistä hoitoa tarvitseville. Käyttämäni menetelmät ja tuotteet sopivat myös diabeetikoille sekä atoopikoille ja psoriaatikoille.

Kysy myös keskitettyjä laitoskäyntejä hoiva- ja palvelukoteihin!

Tutustu jalkahoitohinnastoon!

Ota yhteyttä ja kysy lisää!