Manikyyrit ja kestolakkaukset – Seinäjoella ja Etelä-Pohjanmaalla

Teen myös manikyyrejä ja kestolakkauksia kotikäynteinä Etelä-Pohjanmaalla sekä työhuoneellani Seinäjoella.

Kädet ovat käyntikorttimme. Manikyyrissä kynnet ja kädet hoidetaan perusteellisesti saaden aikaan vahvat ja terveet kynnet, joita on ilo esitellä ja ihailla itse. Säännöllinen manikyyri on kynsille tärkeää, jottei ongelmia, kuten kynsien lohkeilua, liuskoittumista tai haurastumista, pääsisi syntymään. Tekemäni manikyyrit auttavat sinua pitämään kädet ja kynnet kunnossa.

Palveluvalikoimaani kuuluu perusmanikyyri säännölliseen käsien hoitoon sekä luksusmanikyyri käytettäväksi silloin, kun kaipaat lisähemmottelua ja tehokosteutusta käsillesi!

SoPolish-kestolakkaus

SoPolish Protect & Peel -kestolakkausmetodi on Pronailsin kehittämä uudenlainen kestolakkausmetodi joka suojaa luonnonkynsiä ja lakat saa poistettua kätevästi kuorimalla. SoPolish-tekniikalla saat lakatut kynnet vähintään 14 päivän ajaksi. Sopolish ei vaadi kynnen karhennusta eikä porausta, joten oma luonnonkynsi ei vaurioidu käsittelyssä. 90 % naisista ei halua käyttää rakennekynsiä, vaan he haluavat mahdollisimman luonnolliset, ohuet mutta silti kestävät kynnet. Kestolakkauksia käytetään paljon, mutta perinteisiin tekniikoihin liittyy valitettavasti se, että usein luonnonkynnet kärsivät ja liuskoittuvat kun lakkauksia poistetaan. 

SoPolish-lakkauksen yhteydessä teen aina pikamanikyyrin, mutta voit valita lakkauksen yhteyteen myös ihanan luksusmanikyyrin.

Kauttani voi hankkia ProNailsin käsienhoitotuotteita. Tuotteita voi ostaa työhuoneelta Isokaari 18, 60560 Halkosaari. Kotikäynneillä pidän myös mukana pientä määrää myyntituotteita. Ota yhteyttä jos haluat, että varaan tietyn tuotteen juuri Sinulle.

Tutustu manikyyri- ja kestolakkaushinnastoon!

Ota yhteyttä ja kysy lisää!