Geelilakkaukset ja manikyyrit

Kädet ovat käyntikorttimme. Manikyyrissä kynnet ja kädet hoidetaan perusteellisesti saaden aikaan vahvat ja terveet kynnet, joita on ilo esitellä ja ihailla itse. Säännöllinen manikyyri on kynsille tärkeää, jottei ongelmia, kuten kynsien lohkeilua, liuskoittumista tai haurastumista, pääsisi syntymään. Tekemäni manikyyrit auttavat sinua pitämään kädet ja kynnet kunnossa.

Palveluvalikoimaani kuuluu perusmanikyyri eli kosteuttava ja virkistävä käsihemmottelu säännölliseen käsien hoitoon sekä käsihemmottelu pitkällä hieronnalla käytettäväksi silloin, kun kaipaat lisähemmottelua!

Geelilakkaus

Geelilakkauksella tarkoitetaan oman kynnen päälle lakattavaa päällyslakkaa, joka kovetetaan UV-valolla. Geelilakkaus ei kuitenkaan ole rakennekynsi, vaan ”kevyempi” vaihtoehto rakennekynsille joka kestää 2-3 viikkoa ja on hellävaraisempi omille kynsille. Geelilakkauksia saa niin käsien kuin jalkojenkin kynsiin ja se on oiva välimuoto tavallisen lakkauksen ja rakennekynsien väliltä.

Geelilakkaukseen voi valita minkä tahansa värin tai vaikkapa ranskalaisen lakkauksen valkoisine kärkineen. Värejä minulla on valikoimassa noin 30 erilaista. Lisäksi mahdollisuus maltillisiin kynsikoristeluihin.

Geelilakkaukset teen ProNailsin SoPolish-tuotesarjalla. 

Kauttani voi hankkia ProNailsin käsienhoitotuotteita. Tuotteita voi ostaa työhuoneelta Isokaari 18, 60560 Halkosaari. Kotikäynneillä pidän myös mukana pientä määrää myyntituotteita. Ota yhteyttä jos haluat, että varaan tietyn tuotteen juuri Sinulle.

Tutustu manikyyri- ja geelilakkaushinnastoon!

Ota yhteyttä ja kysy lisää!