Kädet ja kynnet

Kädet ovat käyntikorttimme. Manikyyrissä kynnet ja kädet hoidetaan perusteellisesti saaden aikaan vahvat ja terveet kynnet, joita on ilo esitellä ja ihailla itse. Säännöllinen manikyyri on kynsille tärkeää, jottei ongelmia, kuten kynsien lohkeilua, liuskoittumista tai haurastumista, pääsisi syntymään. Tekemäni manikyyrit auttavat sinua pitämään kädet ja kynnet kunnossa.

Palveluvalikoimaani kuuluu perusmanikyyri eli kosteuttava ja virkistävä käsihemmottelu säännölliseen käsien hoitoon sekä käsihemmottelu pitkällä hieronnalla käytettäväksi silloin, kun kaipaat lisähemmottelua!

Geelilakkaus

Geelilakkauksella tarkoitetaan oman kynnen päälle lakattavaa päällyslakkaa, joka kovetetaan LED-valolla. Geelilakkaus ei kuitenkaan ole rakennekynsi, vaan ”kevyempi” vaihtoehto rakennekynsille joka kestää 2-4 viikkoa ja on hellävaraisempi omille kynsille. Geelilakkauksia saa niin käsien kuin jalkojenkin kynsiin ja se on oiva välimuoto tavallisen lakkauksen ja rakennekynsien väliltä.

Geelilakkaukseen voi valita minkä tahansa värin tai vaikkapa ranskalaisen lakkauksen valkoisine kärkineen. Värejä on valikoimassa noin 30 erilaista. Lisäksi mahdollisuus maltillisiin kynsikoristeluihin.

RAKENNEKYNNET TULOSSA

VALIKOIMAAN SYKSYLLÄ 2018

Hinnasto

Kosteuttava ja virkistävä käsihemmottelu. Kosteuttava ja virkistävä hemmotteluhoito käsille ja kynsille.  Sisältää ihon kuorinta, kosteuttava naamio, kynsinauhojen siistiminen, kynsien muotoilu ja kynsien lakkaus värittömällä hoitolakalla, kynsinauhaöljy ja kevyt voidehieronta käsille.  35€ / 45 min.


Käsihemmottelu pitkällä hieronnalla.  60€ / 75 min.


Geelilakkaus + konemanikyyri harjoitushintaan Sisältää kynsinauhojen siistiminen, kynsien muotoilu, geelilakkaus, kynsinauhaöljy ja käsivoide  30 € / 90 min.

Geelilakkaus + käsihemmottelu Sisältää ihon kuorinta, kosteuttava naamio, kynsinauhojen siistiminen, kynsien muotoilu, geelilakkaus, kynsinauhaöljy ja kevyt voidehieronta käsille. 65 € / 120 min.

Koristelut kynsiin 5-20e

Ota yhteyttä ja kysy lisää!