Ihokarvojen poisto sokeroimalla

Vartalosokeroinnit teen kotimaisella ksylitolia sisältävällä Scandinavian Skin Candy-tuotemerkillä. Sokerointi sopii niin naisille kuin miehillekin. Ihokarvojen poiston jälkeen hygieniasta huolehtiminen on helpompaa. Sokerointi-menetelmällä voidaan poistaa kaikki häiritsevät ihokarvat koko kehosta päästä varpaisiin.

Hellävarainen sokerointi hoitaa ihoa

Ihon käsittely Scandinavian Skin Candy:n tuotteilla on erinomainen tapa poistaa ei-toivottu karvoitus iholta ja hoitaa ihoa samanaikaisesti. Lyhinkin karvoitus voidaan poistaa kokonaan lähes kivuttomasti. Sokerimassa tarttuu vain ihokarvaan ja kuolleeseen ihosolukkoon jättäen ihon hoidon jälkeen sileäksi ja pehmeäksi. Hoidon hellävaraisuus perustuu pitkälle hiottuun tekniikkaan. Toistuvat sokeroinnit vähentävät ja hidastavat karvan kasvua. Ihokarvasta tulee pehmeämpi, ohuempi ja huomaamattomampi jokaisella kerralla.

Scandinavian Skin Candyn- tuotevalikoimaan kuuluvat miesten ja naisten intiimialueille kehitetyt omat sokerointimassat, jotka tekevät intiimialueiden sokeroinnista entistä helpompaa.

Miten valmistautua sokerointiin

Ihoa ei saa kuoria päivää ennen sokerointihoitoa, hoitopäivänä eikä hoitoa seuraavana päivänä. Parhaan tuloksen saa, kun sokeroitava karva on noin 3-5mm pitkä.  

HOIDON JÄLKEEN

  • Vältä saunaa ja urheilua (hikoilua) 12 tuntia

  • Jos sinulta on poistettu kainalokarvat vältä deodorantin käyttöä 12 tuntia

  • Jos sinulta on poistettu kasvokarvoja, vältä tukkivia meikkiaineita 12 tuntia

  • Muista suojata ihoasi auringolta seuraavana päivänä

  • Muista säännöllisesti kosteuttaa ihoasi ja kuoria iho 1-2 kertaa viikossa, näin estät sisään kasvaneet karvat

SOKEROINTIA EI VOI TEHDÄ

  • Käytät lääkkeitä aknen hoitoon

  • Sinulla on auringon polttama iho

Kauttani voi hankkia SkinCandyn ihonhoitotuotteita, kuten esimerkiksi sokeripohjaisen kuorintavoiteen ja sisäänkasvaneita karvoja ehkäisevän kosteusvoiteen.

Jalkahoitojen tapaan sokeroinnit onnistuvat myös kotikäynteinä, tuon mukanani hoitopöydän ja tarvittavat välineet. Toimialueeni ulottuu Seinäjoelta koko Etelä-Pohjanmaan alueelle.

Tuotteita voi ostaa työhuoneelta Isokaari 18, 60560 Halkosaari. Kotikäynneillä pidän myös mukana pientä määrää myyntituotteita. Ota yhteyttä jos haluat, että varaan tietyn tuotteen juuri Sinulle.

Tutustu sokerointihinnastoon!

Ota yhteyttä ja kysy lisää!