AJANVARAUS

Otan asiakkaat vastaan kotihoitolassani Isokaari 18, 60560 Halkosaari.

Kotikäyntejä teen tarpeen mukaan pe-su.

Ajanvaraukset puhelimitse 0443243940, Facebookin yksityisviesteillä, Whatsappilla tai Timma-ajanvarauspalvelusta. 

Maksutapoina käteinen ja yleisimmät maksukortit. Lahjakortit myös laskulla, laskutuslisä 5e.

Peruutukset ja ajan siirtäminen

Peruutukset ja ajan siirrot tulee tehdä 24h ennen hoidon alkua. Sairastapauksissa peruutus on mahdollista alle 24 h ennen ajanvarausta lääkärintodistuksella. Lääkärintodistus toimitettava viikon kuluessa perutusta ajasta. 

Peruuttamattomista sekä samana päivänä perutuista hoitoajoista lähetän laskun sähköpostitse. Laskutuslisä 5 €. Maksuaikaa laskulla on 14 vrk. Jos laskua ei maksa, se siirtyy perintätoimiston hoidettavaksi.

Saman ajan siirtäminen on sallittua ainoastaan 2 kertaa, minkä jälkeen perin varausmaksuna 50 % varatun palvelun hinnasta.

Tämä käytäntö on asiakkaita varten, koska usein viime hetkellä peruutettu tai kokonaan peruuttamaton aika olisi ollut toiselle asiakkaalle tarpeellinen.

Varatun ajan saa perua ja siirtää, mutta 24h aikarajan puitteissa. Ymmärrän, että tilanteet muuttuvat ja vahinkoja sattuu, mutta parin tunnin varoitusajalla peruttu hoito on aina kurja tilanne sekä minulle että sinulle. Sairastapauksissa suosittelen aina soittamaan ja sopimaan asiasta tilannekohtaisesti.

Rekisteriseloste

Varaa aika netissä

Voit varata aikasi vaivattomasti netissä Timma-ajanvarauspalvelun kautta